Klantenservice

Wij helpen u graag verder met al uw vragen zodat u zeker bent van uw aankoop. Hieronder ziet u een aantal onderwerpen die u verder kunnen helpen met het beantwoorden van uw vragen.

Bezorgen

Luxe-manchetknopen.nl verzendt uw bestellingen altijd via PostNL.

Levertijd

Wij streven naar een zo kort mogelijke levertijd voor onze klanten. Deze levertijd is afhankelijk van een aantal factoren. Deze zijn:

Betalen met iDeal
Als u betaalt via iDeal dan wordt uw order nog dezelfde dag verwerkt. Vaak ontvangt u dan uw bestelling binnen 2 á 3 werkdagen (afhankelijk van PostNL).

Handmatig overmaken via uw bank
Als u voor deze optie kiest dan kunnen wij uw order pas verwerken op het moment dat het verschuldigde bedrag op onze rekening staat. Aangezien de periode van het overmaken per bank kan verschillen, vragen wij u om rekening te houden met een langere levertijd.

Gegraveerde manchetknopen
Voor gegraveerde manchetknopen hanteren wij een levertijd van 12 tot 14 werkdagen nadat wij uw betaling hebben ontvangen.

Verzendkosten

Wij rekenen geen verzendkosten op al onze producten.

Betalen

U kunt op twee manieren uw betaling doen.

Veilig betalen met iDeal

Dit is de meest snelle en makkelijke manier om uw bestelling te betalen. Doordat wij direct kunnen zien of uw betaling in orde is, kunnen wij ook uw bestelling direct verwerken.

Handmatig overmaken

Uw betaling kunt u ook doen middels het handmatig overmaken via uw bank naar ons rekeningnummer. Ons rekeningnummer is NL72RABO0103721150 ten name van Luxe-manchetknopen.nl. Vergeet niet bij uw betaling altijd uw ordernummer te vermelden.

Retourneren

Ondanks dat wij overtuigd zijn van onze producten, kan het zijn dat u door verschillende redenen uw bestelling wil retourneren. Echter zijn er een aantal voorwaarden waar zowel wij als u aan moeten voldoen voordat u ons het product terugstuurt. Om dit goed te laten verlopen, hebben wij een aparte pagina zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Deze pagina is  hier te vinden.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden kunt u  hier vinden.
✔ Snelle levertijden ✔ Geen verzendkosten ✔ Veilig & snel betalen met iDeal

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.