Retourneren

Niet gegraveerde manchetknopen:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@luxe-manchetknopen.nl of via contact . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Gegraveerde manchetknopen
Voor gegraveerde manchetknopen geldt uitsluiting van het herroepingsrecht, omdat het product volgens de specificaties van de consument vervaardigd wordt. Wij willen u hiervoor graag verwijzen naar de algemene voorwaarden .

Heeft u nog vragen?
Als u nog vragen n.a.v. het retourneren van de geleverde manchetknopen dan horen wij dat graag. Dit kan via klantenservice@luxe-manchektnopen.nl of via contact .
✔ Snelle levertijden ✔ Geen verzendkosten ✔ Veilig & snel betalen met iDeal

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.