Manchetknopen graveren

Heeft u binnenkort een bruiloft of een andere speciale aangelegenheid? En wilt u in stijl naar deze aangelegenheid? Geef uw manchetknopen een persoonlijke touch en laat ze graveren. Wij hebben voor u een collectie samengesteld van manchetknopen waarin u een tekst, initialen of een logo kunt laten graveren.
 

Manchetknopen met initialen of tekst

Van onze klanten weten wij dat dit de meest populaire vorm van graveren is. Bij ons kan dat heel gemakkelijk in 3 stappen:

1. Kies een paar manchetknopen
2. Kies een lettertype
3. Typ uw initialen of tekst


Voordelen:

✔ Keuze uit 3 lettertypes.

✔ Tot aan 15 karakters gebruiken zonder extra kosten.

✔ Sommige manchetknopen kunt u zelfs 30 karakters in 2 tekstlijnen gebruiken.

✔ Mogelijkheid om op de linker manchetknoop een andere tekst dan op de rechter manchtknoop te laten graveren.

Op onze pagina initialen graveren ziet u een overzicht van de door ons samengestelde manchetknopen die ideaal zijn voor deze optie.

Manchetknopen met logo

Bent u op zoek naar een mooi relatiegeschenk en wilt u indruk maken op uw relatie? Kies er dan voor om uw bedrijfslogo of het logo van uw relatie op de manchetknopen te laten graveren. Om optimaal aan uw wensen te kunnen voldoen vragen wij u een voorbeeld van het te graveren logo te sturen. Dit kan heel makkelijk via onze contactpagina.

Minimaal 20 paar persoonlijke manchetknopen nodig? Wij delen ons voordeel met u!

Bent u op zoek naar een grotere hoeveelheid gepersonaliseerde manchetknopen voor uw dispuut, hockeyvereniging of wilt u liever uw familiewapen laten graveren? Wij willen u graag helpen in uw zoektocht naar iets speciaals. Voor grotere aantallen bieden wij altijd een aangepaste prijs aan. Bij grotere aantallen dalen onze productiekosten per paar manchetknopen en dit voordeel willen wij graag met u delen. Geef uw wensen aan ons door via onze contactpagina.

✔ Snelle levertijden ✔ Geen verzendkosten ✔ Veilig & snel betalen met iDeal

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.